25 Ekim 2011 Salı

MISIR UNLU FASULYE KIZARTMASI




1 kilo taze fasulye
1,5 subardağı kadar fırınlanmış mısırunu
tuz
su
2 diş sarımsak




YAPILIŞI:

Tencereye bir miktar su alınır ve içerisine tuz ilave edilerek kaynatılmaya bırakılır.Kaynayan suyun içerisine ayıklanmış olan fasulye ilave edilerek yumuşayıncaya kadar haşlanır.Daha sonra süzülür ve üzerine mısır ununu ,sarımsağı ve tuzunuda ilave ederek harmanlanır ve teflon tavada az miktar sıvı yağ ile ters düz edilerek balık kızartır gibi kızartılır.

4 yorum:

özlem dedi ki...

mutlaka deneyeceğim ellerine sağlık

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fagor servisi dedi ki...

fagor servisi olarak gönderiyi beğendik http://fagorservisi.net/

öztiryakiler servisi dedi ki...

öztiryakileri servisi olarak gönderinizi beğendik
https://www.oztiryakilerservis.net/